A győzelem fegyverei

2014. március 13. Nínó Karotta

Bár március 15-én lép hatályba a sajtó munkáját megnehezítő új Ptk, az Index egyelőre nem a lefotózhatatlan közszereplők, hanem az elhitványított, egészségesebb energiaitalok miatt neheztel a kormányra a dizájnváltás éjjelén.

koffein.jpg

Minden éber fejlesztő mögött ott a választott drogja. A legtöbben az ingyen pizza ígéretén és koffeinen pörgünk, de mostanra jelentős energizáló lett a mardosó éhség miatti feszültség. Tekintélyes belmagasságú termeinket nyomasztóan tölti be a változatos helyekről felhangzó korgás.

attila.jpg

Nem lehet nem észrevenni a sóvár, mohó oldalpillantásokat a monitorok mögül, mellyel a fiatalabb és esendőbb kollégákat méregetik a végletekig kiéheztetett dolgozók. Félek, hamarosan elszabadul a pokol.  

kavegep.jpg

A rutinos éjszakai átállón a pusztítóan oxidatív kóla és a hirhedten nyálkahártyagyilkos energiaital sem fog ki: szelektív protonpumpa-gátlóval védekezik a savak ellen. Savak! Mindannyiunkat elemésztenek hamarosan.

gyogyszer.jpg

Egészséges kémhatással egy jobb olvasásélményért!

Címkék: redizájn biokémia hunger games index2014 smell of doom

A bejegyzés trackback címe:

https://redizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr205859280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása