Feliratkozott ma már az Indexre valamelyik közösségi site-on?

2014. március 25. szabóZ

Ugyan a srácok még bütykölik a karburátort, nyakig olajos minden programozónk, de azért már van arra is idő, hogy felszereljünk pár áramvonalas spoilert az új Indexre. Egy hete a fejlécbe csavarozott narancssárga Facebook-gomb még csak egy az internetes szakzsargonban ugróhivatkozásnak nevezett webcímet rejtett, de most már innen nyílik ki az Index közösségi oldalainak gyűjteménye.

Innen elérheti, sőt rögtön be is lájkolhatja az Index Facebook-oldalát, de akár a Comment:comot is, ha nem akar lemaradni arról, hogy Sixx iszonyatosan leteremti a Való Világ stábját. Sőt az Index Twitter és Google Plus oldalára is feliratkozhat ebben a menüben, mert hamarosan, meg káming szún, és minden szóba jöhető platformon, a minőségi hírszolgáltatás élvonalában.

De elég a szavakból, mutatjuk. Akiknek a piros nyíl ingerszegény, az képzeljen a helyére egy push up melltartóval tuningolt Gaál Noémit, ahogy nagyon lelkesen mutogat.

Index.jpg

Index 2.jpg

Címkék: facebook redizájn

A bejegyzés trackback címe:

https://redizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr435878571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása