Éppen most újulunk meg

2014. március 14. szabóZ

Na, látod? Persze ki kell még tapétázni, a nagyszobába pedig kell egy kanapé, mert kicsit nagy így a tér. Az ablakok például patentok, teljesen újak, idei dizájn. A fürdőszobát még ne nézd, még nem fejeztük a csempézést, de ha elkészül, olyan lesz, mint abban a londoni loftban, tudod, amit láttunk az újságban. De amúgy tetszik? Még befejezzük a felújítást, kitakarítunk, és tényleg gyönyörű lesz.

Na, pont így vagyunk mi most, péntek délelőtt az Index arculatváltásával. Mondhatnánk, csapataink harcban állnak, csak még így, másfél napnyi túlóra után sem akarnánk ezt a drámai mondatot elsütni egy ennyire hétköznapi pillanatban. Mert hogy annyi történt, hogy az Index hét év után megváltozott, kicsit olyan lett, amilyennek manapság lennie kéne. Nagyobb képek, áramvonalasabb fejlécek, minden eddiginél pasztellszínűbb avatarok. Meg persze egy rekesznyi kézműves ötlet. Mondjuk a soha el nem apadó mémfutószalag, vagy a valóban hatalmas Nagykép.

A menüben még nincs ott az az apró nyíl, amin három hetet veszekedtünk, a gondosan válogatott időjárásikonokat még nem hegesztettük a fejléc tetejére, és egyelőre nem csattinthatja fel a zseblámpát sem a Túlélőkészletben. De szerintünk ezek nélkül egy nagyon rövid ideig csak túléljük.

Az Index nem egy divatlap, és nem egy reklámügynökség flashben csavarodó élménysite-ja. Hanem Magyarország legnagyobb hírportálja. És nekünk az a legfontosabb, hogy ne maradjon le a hírekről, és veszettül pörgő homokórák vagy éppen strandlabdák helyett azonnal megkapja a cikkeinket. Mert feltétlenül tudnia kell, ha Simon Gábor végre talál egy jó kifogást, vagy ha Vlagyimir Putyin bal lábbal kel fel. Arról már nem is beszélve, hogy muszáj látnia, ha Scarlett Johansson végre villant egy egészségeset.

Nemsokára kiteljesednek a menüink, bárhonnan elérhető lesz a Mindeközben, szépen, megnyugtatóan kúszik majd a fejlécre az Index logója, meg könnyen elérheti minden közösségi tartalmunkat a Facebooktól a Google+-ig. És persze lesz személyre szabott kontent, meg feszült vita a cikkek alján.

 

Haladunk előre, szépen lassan, de rendületlenül. Előbb a tapétázás, aztán fogunk venni nemsokára egy kanapét is, hogy ne legyen olyan üres a nagyszoba. Már ki is néztük a katalógusból. Mert nem történt itt semmi drámai. Csak megújul éppen az Index.

Addig is, ha nem ért valamit, vagy kicsit idegenül bolyong a címlap pixelei közt, böngéssze ezt az térképet, vagy nézze meg a fenti videót, amiben Kudlik Júlia mutatja be, hogy mi változott. Ha pedig kérdése van, vagy olyat látott, ami inkább bug, mint fícsőr, akkor írjon nekünk levelet erről.

Címkék: index.hu redizájn

A bejegyzés trackback címe:

https://redizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr435859983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása