Eddig mégis hogy élte túl?

2014. július 02. szabóZ

Tavasszal, az Index dizájnváltásakor derült ki, hogy az még hagyján, hogy fél Magyarország a fejlécből számolja ki, hogy akkor olcsóbb-e a Converse a parndorfi outletben, de több hadtestnyi dobozgitáros az Index úgynevezett túlélőkészletének segítségével hangolja be a meglazult húrokat. A fejlécbe nagyon gyorsan visszakerült az árfolyam, mert ennyi fenyegető levél már a mi idegeinket is megviselte, de a megújult túlélőkészletet csak most helyeztük vissza nagy műgonddal a címlapra, pedig többen is azzal fenyegettek minket, hogy eljátsszák Delhua Gjon legnagyobb slágereit. Egy elhangolt buzukin.

A túlélőkészlet minden eddiginél modernebb, áramvonalasabb, praktikusabb és felhasználóbarátabb. 120 százalékkal megnöveltük a júzerikszperienszt és közel 200 százalékkal nagyobb a wtf-faktor.

Az alap, hogy egy mozdulattal kiszámolhatja, hogy akkor most mennyi is lesz a svácji frankhitel törlesztője, vagy mennyibe fáj egy dobozos kóla Torontóban, de ezentúl már nem kell a mobiltelefonjáért nyúlnia, ha zseblámpára lenne szüksége. Mert ott lesz erre a laptopja, és az Index kezdőlapja. Modern GPS-s és felnőttipari szolgáltatásunk mellett ezentúl az angol és a francia ingméreteket is átválthatja akár négyzetyardra is, és természetesen az a-hangot is újból sugározzuk az alakuló punkzenekarok és a zongoratanárnők legnagyobb örömére.

Index.png

Ha pedig még az Index legaljára érve is unatkozik, akkor elég egy gombot megnyomnia, igen azt a nagyot, amin az Unatkozom-felirat található, hogy egy jót szórakozhasson az Index utóbbi éveinek legjobb játékaival és tesztjeivel az Ákos-számgenerátortól a Matolcsy-szimulátorig.

Ne essen pánikba! Vegyen egy mély levegőt, dőljön hátra, hiszen már semmi baj nem történhet Önnel. Az Index túlélőkészletével nem csak egy zombitámadást élhet túl, de akár egy-reménytelenül unalmas balatoni nyaralást is.

Ja, és a 18-as karikára pedig csak akkor kattintson, ha még nem múlt el ötven!

Címkék: címlap túlélőkészlet wtf just wtf

A bejegyzés trackback címe:

https://redizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr236467773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MSándor 2015.04.13. 14:40:15

Szeva, esetleg a szótárat nem lehetne visszarakn, mondjuk ne a sztakit, hanem a topszotar.hu-t...
süti beállítások módosítása